چه جنس لباسی را خریداری کنیم

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

لباس‌ها هر کدام جنس مخصوص به خود را دارند و پارچه آن‌ها از الیاف‌های متفاوت تشکیل می‌شود. برخی از پارچه‌ها الیاف طبیعی دارند و برخی دیگر الیاف مصنوعی. به طور کلی هر لباسی با توجه به پارچه‌ای که در آن به کار برده شده است قیمت مخصوص به خود را دارد. در این میان اگر دوستدار محیط زیست هستید یا به جنس لباس مورد استفاده خود اهمیت بسیاری می‌دهید لازم است جنس‌های متفاوت لباس را بشناسید تا بدانید هر کدام از لباس‌ها را در چه فصلی می‌توانید استفاده کنید. در ادامه جنس‌های متفاوت لباس را برایتان شرح می‌دهیم تا بتوانید پارچه مورد علاقه خود را برای لباس پیدا کنید.

لباس پنبه‌ای

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

 

اغلب لباس‌های گران قیمت که جنس بسیار مرغوبی دارند از نخ پنبه تشکیل می‌شوند. پاچه پنبه‌ای از گیاه پنبه تشکیل می‌شود و ماندگاری بسیار زیادی دارد. تنها ایراد این پارچه شل شدن آن بعد از یک دوره استفاده است. بعد از چند بار شست و شو این لباس‌ها کمی حالت افتادگی به خود می‌گیرند. در عوض لباس‌هایی که از پارچه پنبه‌ای تشکیل می‌شوند به علت داشتن منافذ می‌توانند هوا را به راحتی از خود عبور دهند. این لباس‌ها مانع از تعریق بیش از اندازه خواهند شد. هنگامی که آنها را می‌پوشید کاملاً احساس راحتی به شما دست می‌دهد و اگر آنها را با دست لمس کنید خواهید دید که مانند لباس بچه چقدر نرم و لطیف هستند. اغلب مردم در کشورهای اروپایی لباس‌هایی که جنس نخ پنبه دارند را مورد استفاده قرار می‌دهند. از خصوصیات بارز این لباس‌ها می‌توانیم به طبیعی بودن الیاف اشاره کنیم.

لباس کتان

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

کتان نیز مانند پنبه از گیاهی طبیعی به دست می‌آید. کتان آن‌قدر جنس خوبی داشته که از هزاران سال قدیم از آن برای تهیه لباس‌ها استفاده می‌کردند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که مصریان باستان روی مومیایی‌ها را با پارچه کتان می‌پوشاندند. این لباس‌ها بسیار شیک و سبک هستند. همچنین به علت داشتن منافذ، امکان عبور و مرور هوا را به راحتی فراهم می‌کنند. لباس‌های کتان برای فصل تابستان بسیار مناسب به نظر می‌رسند. همچنین می‌توانید لباس‌های کتان را برای جلوگیری از تعریق در روزهایی که هوا بسیار گرم است به کار ببرید. از معایب این لباس‌ها می‌توانیم به چروک شدن زودهنگام آنها اشاره کنیم. لباس‌های کتان را باید بعد از استفاده به سرعت آویزان کنید تا حالت چروکیده به خود نگیرند.

لباس‌های پلی استر

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

پلی استر پارچه بسیار مقاومی است که از الیاف مصنوعی به دست می‌آید. می‌توانید ریشه پلی استر را محصولات نفتی بدانید. پلی استر برخلاف پنبه و کتان منافذی برای عبور و مرور هوا ندارد و ممکن است سبب ایجاد خارش و حساسیت شود. این لباس‌ها دوام و مقاومت بسیار زیادی دارند و کمتر از سایر لباس‌ها آسیب می‌پذیرند. همچنین بر خلاف کتان، پلی استر به این زودی‌ها چروک نمی‌شود. لباس‌های پلی استر قیمت پایین‌تری نسبت به کتان و پنبه دارند. اگر به دنبال لباس‌های اقتصادی می‌گردید، لباس پلی استر علاوه بر داشتن قیمت مناسب، از ظاهر قابل قبولی برخوردار است.

لباس ابریشمی

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

به جرئت می‌توان گفت ابریشم جزو گران‌ترین پارچه‌ها به حساب می‌آید. قطعاً لباس‌های تولید شده از پارچه‌های ابریشم نیز بسیار گران هستند. پارچه ابریشم از کرم‌های ابریشم تولید می‌شود. قبل از آنکه کرم‌ها به پروانه تبدیل شوند پیله‌ای را تولید می‌کنند که الیاف آن سبب تولید پارچه ابریشم می‌شود. این پارچه ظاهر بسیار زیبایی دارد که می‌تواند نور را نیز منعکس کند. اغلب لباس‌های مجلل را با ابریشم تهیه می‌کنند. البته ازآنجاکه تولید ابریشم مستلزم جلوگیری از تبدیل کرم‌ها به پروانه است، افرادی که طرفداران حفاظت از محیط زیست هستند این پارچه‌ها را نپسندیده و لباس‌های تولید شده از این پارچه‌ها را خریداری نمی‌کنند.

لباس‌های پشمی

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

پشم، پارچه بسیار گرمی است که برای تولید لباس‌های زمستانی آن را به کار می‌برند. پارچه‌های پشمی از پشم گوسفندان به دست می‌آید. این پارچه‌ها الکتریسیته ایجاد نکرده و تنها گاهی اوقات ممکن است سبب ایجاد خارش و حساسیت در برخی از افراد شوند.

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

پارچه‌های پشمی می‌توانند شما را در فصل‌های سرد سال مانند زمستان از سرما محافظت کنند. لباس‌های پشمی با توجه به فراوانی گوسفندان و تهیه آنها برای به دست آوردن گوشت، قیمت زیاد بالایی ندارند و با قیمت متوسط روبه‌بالا می‌توانید بهترین لباس‌های پشمی را تهیه کنید.

لباس ویسکوز

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

لباس‌های ویسکوز قیمت‌های بسیار مناسب و اقتصادی دارند. عده بسیاری از افراد فکر می‌کنند که این لباس‌ها از الیاف مصنوعی و نایلونی ساخته می‌شوند. در حالی که این‌گونه نیست. ویسکوز توسط بشر ساخته می‌شود اما منشأ آن کاملاً گیاهی است و مانند نایلون یا لباس‌های پلاستیکی کاملاً از الیاف مصنوعی ساخته نمی‌شود. البته پارچه‌های ویسکوز نیز گاهی اوقات ممکن است سبب بروز حساسیت پوستی در برخی از افراد شوند. از جمله موادی که برای تهیه ویسکوز به کار برده می‌شوند می‌توانیم به تفاله نیشکر و خمیر کاغذ اشاره کنیم. این لباس‌ها به نسبت لباس‌های پنبه‌ای بسیار براق هستند و ظاهر جذابی را برای شما فراهم می‌کنند. می‌توانید یک تیشرت ویسکوز را با استفاده از شلوار جین برای مهمانی استفاده کرده و از ظاهر زیبای آن بهره‌مند شوید.

لباس‌های بافتنی

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

حتماً می‌دانید، لباس‌هایی وجود دارند که از کاموا بافته می‌شوند. لباس‌های بافتنی را در فصول سرد سال مورد استفاده قرار می‌دهند. امروزه‌ کامواهای متفاوتی در بازار موجود هستند. کامواهایی که درصد بیشتری از آنها را پشم تشکیل داده و یا کامواهایی که درصدی از پلاستیک در آن‌ها موجود است. به طور کلی لباس‌های کاموایی گرمای بسیار زیادی دارند و برای سال‌های طولانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مقاومت این لباس‌ها بسیار زیاد است. برخی از ما هنوز لباس‌های بافتنی گذشته‌مان را در کمد خود داریم و با دیدن آن‌ها احساس نوستالژیک بودن به ما دست می‌دهد.

پیراهن‌های حریر

چه جنس لباسی را خریداری کنیم

ممکن است حریر از الیاف طبیعی یا مصنوعی در بستری از ساتن‌های براق به وجود بیاید. اغلب ما با دیدن عبارت پارچه حریر به یاد لطافت و نرمی آن می‌افتیم. پارچه‌های حریر بسیار نرم و خنک هستند و از آن‌ها برای تهیه پیراهن‌های خنک تابستانی نیز استفاده می‌شود. پارچه‌های حریر به دلیل ظاهر زیبایی که دارند گاهی اوقات برای دوختن لباس‌های مجلسی و مهمانی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این لباس‌ها در رنگ‌های متفاوت و انواع گوناگون داخل بازار به راحتی به فروش می‌رسند. لباس‌هایی که از پارچه حریر تهیه می‌شوند طرف‌داران بسیاری دارند.

سخن آخر

سعی کردیم اجناس متفاوت لباس را به صورت خلاصه برایتان شرح دهیم. حال، دیگر لباس‌های متفاوت را کاملاً می‌شناسید و می‌توانید الیاف طبیعی و مصنوعی آنها را تا حد زیادی تشخیص دهید. اگر به دنبال لباس‌های اقتصادی می‌گردید می‌توانید از پارچه‌هایی که الیاف مصنوعی دارند استفاده کنید. البته بسیاری از افراد علاقه‌ای به استفاده از شلوارهای گیاهی یا ویسکوز ندارند. به طور کلی برای بهداشت بانوان، شلوارها و لباس زیرهای نخی بسیار ایده آل هستند. استفاده از شلوارهای نخی را پزشکان نیز توصیه می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *